Головна
Реєстрація
Вхід
Четвер
03.07.2025
18:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Варвинське районне лабораторне відділення

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

  
Головна » 2018 » Квітень » 24

За даними КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ» та КЗОЗ «Центр первинної медико – санітарної допомоги Варвинського району» за даний період на ГРВІ по району захворіло ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: naumenkoav2017 | Дата: 24.04.2018 | Коментарі (0)

Сальмонельоз – це інфекційне захворювання травної системи, що виникає в результаті зараження бактеріями роду Salmonella, що супроводжується вираженою інтоксикацією і дегідратацією, іноді протікає за типом тифу, або з септицемією.

Характеристика збудника Дуже стійкий в навколишньому середовищі. Можить зберігати життєздатність у воді до 5 місяців, у грунті до півтора років, у м'ясі до півроку, в пташині тушках до року і більше. Близько 20 днів зберігаються в молоці, місяць в кефірі і чотири – у вершково маслі. У сирі сальмонела може залишатися в живому вигляді до року, 3-9 місяців в яєчно порошку і 17-24 дня на шкаралупа яєць. Сальмонели гинуть через 5-10 хвилин при температурі 70 ° С, Можуть витримувати деякий час кип'ятіння, якщо знаходяться в товщі великого шматка м'яса. При варінні яєць гинуть через 4 хвилини. У молоці та м'ясних продуктах сальмонели не лише зберігаються, але й активно розмнож ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: naumenkoav2017 | Дата: 24.04.2018 | Коментарі (0)


Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2025
    uCoz