№ п/п
|
Дослідження за мікробіологічними показниками
|
Кількість
|
1.
|
Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі:
|
2
|
1.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
2
|
1.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
-
|
1.3.
|
води поверхневих водойм І категорії
|
-
|
1.4.
|
морської води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
1.5.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
1.6.
|
ґрунту
|
-
|
1.7.
|
харчових продуктів у закладах навчальних, оздоровлення та відпочинку, ЛПЗ
|
-
|
1.8.
|
інше
|
-
|
2.
|
З них проб не відповідають нормативам, усього,у тому числі:
|
-
|
2.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
-
|
2.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
-
|
2.3.
|
води поверхневих водойм І категорії
|
-
|
2.4.
|
морської води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
2.5.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
2.6.
|
ґрунту
|
-
|
2.6.1.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
-
|
2.7.
|
харчових продуктів у закладах навчальних, оздоровлення та відпочинку, ЛПЗ
|
-
|