№
з/п
|
Район (місто)
|
Наймену-вання ЛПЗ
|
Адреса місця розташування
|
Назва відділення (стаціонару)
|
Перелік лабораторних
та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб
|
Термін відвідувань (візитів)
|
Кратність моніторин-
гових відвідувань (візитів)
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
1
|
Варвинський
|
КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ»
|
смт. Варва,
вул. 9 Травня, 2а
|
|
Вода питна на м/б показники – 2;
Вода питна на сан-хім. показники – 2
|
І квартал
|
1р/рік
|
ЦСВ, хірургічне, інфекційне, дитяче, відділення переливання крові,
|
Моніторинг поточної
дезінфекції – 60
Моніторинг передстерилізаційної очистки – 20
Моніторинг роботи стерилізаторів – 20.
Моніторинг стерильності – 30 Моніторинг повітря – 6
Моніторинг роботи дезкамери-10
Моніторинг деззасобів – 4
Моніторинг дезрозчинів – 8
|
Іквартал ,
ІIІквартал
|
2р/рік
|
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього - 45
освітленість – 15
Змиви з епідемічно значущих об’єктів на санітарно-показові мікроорганізми, в т.ч. потенційні збудники ВЛІ – 170
|
І квартал
|
1р/рік
|
Обстеження персоналу
на носійство St. Aureus - 5
|
І квартал
|
1р/рік
|
|
Варвинський
|
КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ»
|
смт. Варва,
вул. 9 Травня, 2а
|
Приймальне, поліклінічне, терапевтичне, відділення клінічна лабораторія
|
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього – 36
освітленість - 10
|
І квартал
|
1р/рік
|
Дитяче, інфекційне,
неврологічне
|
Моніторингові візити по активному виявленню хворих з ознаками ГВП
|
І півріччя,
ІІ півріччя
|
Щотижнево
|
Харчоблок
|
Змиви з овочів в овочесховищах , ієрсінії -5; Змиви на санітарно-показові мікроорганізми (БГКП,) – 10, визначення калорійності страв -1 (згідно закладки харчових продуктів).
Нітрати -3
харчові продукти на мікробіологічні показники – 2
Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій
|
І квартал
ІІІ квартал
|
1р/рік
|