Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
18.05.2024
17:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Варвинське районне лабораторне відділення

Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [20]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 Плани, документи, Каталог статей 
Головна » Статті » Мої статті

Моніторингові відвідування (візити) лікувально-профілактичних закладів на 2018 рік

з/п

Район (місто)

Наймену-вання ЛПЗ

Адреса місця розташування

Назва відділення (стаціонару)

Перелік лабораторних

та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб

Термін відвідувань (візитів)

Кратність моніторин-

гових відвідувань (візитів)

1

2

3

4

5

6

7

8

1

Варвинський

КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ»

смт. Варва,

вул. 9 Травня, 2а

 

Вода питна на м/б показники – 2;

Вода питна на сан-хім. показники – 2

І квартал

1р/рік

ЦСВ, хірургічне, інфекційне, дитяче, відділення переливання крові,

 

Моніторинг поточної

дезінфекції – 60

Моніторинг передстерилізаційної очистки – 20

Моніторинг роботи стерилізаторів – 20.

Моніторинг стерильності – 30 Моніторинг повітря – 6

Моніторинг роботи дезкамери-10

Моніторинг деззасобів – 4

Моніторинг дезрозчинів – 8

Іквартал ,

ІIІквартал

2р/рік

Інструментальні вимірювання:

параметри мікроклімату всього - 45

освітленість – 15

Змиви з епідемічно значущих об’єктів на санітарно-показові мікроорганізми, в т.ч. потенційні збудники ВЛІ – 170

І квартал

1р/рік

Обстеження персоналу

на носійство St. Aureus - 5

І квартал

1р/рік

 

Варвинський

КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ»

смт. Варва,

вул. 9 Травня, 2а

Приймальне, поліклінічне, терапевтичне, відділення клінічна лабораторія

Інструментальні вимірювання:

параметри мікроклімату всього – 36

освітленість - 10

І квартал

1р/рік

Дитяче, інфекційне,

неврологічне

Моніторингові візити по активному виявленню хворих з ознаками ГВП

І півріччя,

ІІ півріччя

Щотижнево

Харчоблок

Змиви з овочів в овочесховищах , ієрсінії -5; Змиви на санітарно-показові мікроорганізми (БГКП,) – 10, визначення калорійності страв -1 (згідно закладки харчових продуктів).

Нітрати -3

харчові продукти на мікробіологічні показники – 2

Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій

І квартал

 

 

 

 

ІІІ квартал

1р/рік

Категорія: Мої статті | Додав: naumenkoav2017 (22.01.2018)
Переглядів: 206 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz