Головна
Реєстрація
Вхід
Середа
08.05.2024
07:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Варвинське районне лабораторне відділення

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

  
Головна » 2018 » Квітень » 6 » «Моніторингових досліджень» за березень місяць 2018 року
10:56
«Моніторингових досліджень» за березень місяць 2018 року

На протязі березня 2018 року згідно плану «Моніторингових досліджень» лабораторно обстежено:

ДНЗ « Пролісок» с. Остапівка:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -2;

3.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 5 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 50%;

4. деззасіб – 1;

5.дез. розчин – 1.

Журавська ЗОШ І – ІІІ ст. с. Журавка:

1. харчові продукти на м/б показники -2;

2. змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20, із них 6 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 30%;

3. змиви з овочів на ієрсинії – 2;

4. деззасоби – 1;

5. дезрозчини – 2, не відповідає 2 (завищена концентрація);

6. освітленість – 10, не відповідає 1;

7. мікроклімат – 10.

Світличненська ЗОШ І – ІІ ст. с. Світличне:

1. харчові продукти на м/б показники -2;

2. змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 4 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 40%;

3. деззасоби – 1;

4. дезрозчини – 2;

6. освітленість – 6;

7. мікроклімат – 6.

Богданівська ЗОШ І ст. с. Богдани:

1. харчові продукти на м/б показники -1;

2. змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10;

3. деззасоби – 1;

4. дезрозчини – 1;

6. освітленість – 5;

7. мікроклімат – 5.

 

За фізико – хімічними показниками: води артезіанських свердловин – 6( cмт. Варва; с.Світличне);

річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено.

За мікробіологічними показниками: води артезіанських свердловин – 6 ( cмт. Варва; с.Світличне);

Вода з колодязя – 2, відхилення 1 за вмістом нітратів.

річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено. Всі проби відповідають вимогам.

 

КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ» смт. Варва:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 2;

2.готові страви на калорійність – 1;

3.змиви з об’єктів довкілля на патогенну мікрофлору – 170;

4.змиви на якість поточної дезінфекції – 30;

5.передстерилізаційна очистка – 10;

6.стерилізатори – 10;

7.стерильність – 15;

8. повітря – 3;

9.деззасоби – 2;

10.дезрозчини – 4;

11.овочі на ієрсиніози – 5;

12.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10;

13. освітленість – 25;

14. мікроклімат – 81.

15.обстеження персоналу харчоблоку на кишкову групу – 9;

16. обстеження персоналу на стафілокок – 5.

17. харчові продукти на м/б показники -2.

Переглядів: 231 | Додав: naumenkoav2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz