Головна
Реєстрація
Вхід
Субота
04.05.2024
18:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Варвинське районне лабораторне відділення

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

  
Головна » 2017 » Липень » 7 » моніторингові лабораторні обстеження об*єктів за червень місяць 2017 року по Варвинському та Срібнянському районах
14:50
моніторингові лабораторні обстеження об*єктів за червень місяць 2017 року по Варвинському та Срібнянському районах

На протязі червня 2017 року згідно плану «Моніторингових досліджень» лабораторно обстежено:

ПЗО та ВД «Веселка»:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20, із них 7 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 35%;

6.деззасоби – 1;

7.дезрозчини – 2, (виявлено E. сoli) ;

8. овочі на вміст нітратів - 3

ТВШ «Сонечко»:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

4.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20;

5.деззасоби – 1;

5.дезрозчини – 2;

6. овочі на вміст нітратів – 3.

Всі проби відповідають вимогам.

ДНЗ « Світлячок» с. Світличне:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 2 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 20%;

6. овочі на вміст нітратів – 3.

ДНЗ « Ялинка» с. Богдани:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 3 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 30%;

6. овочі на вміст нітратів – 3.

ДНЗ « Росинка» с. Дащенки:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10

6. овочі на вміст нітратів – 3.

Всі проби відповідають вимогам.

ДНЗ « Журавлик» с. Журавка:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;

2.хачові продукти на м/б показники -1;

3.термічна обробка готових страв – 1;

4.готові страви на калорійність – 3;

5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20, із них 2 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 10%;

6. овочі на вміст нітратів – 3.

За фізико – хімічними показниками: води артезіанських свердловин – 3 ( c.Остапівка),

річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено.

За мікробіологічними показниками: води артезіанських свердловин – 3 ( c.Остапівка).

річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено.

КЛПЗ «Срібнянська ЦРЛ» смт. Срібне:

1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 9;

2.готові страви на калорійність – 1;

3.змиви з об’єктів довкілля на патогенну мікрофлору – 120;

4.змиви на якість поточної дезінфекції – 80;

5.передстерилізаційна очистка – 105;

6.стерилізатори – 35;

7.стерильність – 5;

8. повітря – 2;

9.деззасоби – 13;

10.дезрозчини – 21;

11.овочі на ієрсиніози – 2;

12.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 5;


 


 

Зав.Варвинським РЛВ A.В.Науменко


 

Переглядів: 248 | Додав: naumenkoav2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz