На протязі червня 2017 року згідно плану «Моніторингових досліджень» лабораторно обстежено:
ПЗО та ВД «Веселка»:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20, із них 7 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 35%;
6.деззасоби – 1;
7.дезрозчини – 2, (виявлено E. сoli) ;
8. овочі на вміст нітратів - 3
ТВШ «Сонечко»:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
4.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20;
5.деззасоби – 1;
5.дезрозчини – 2;
6. овочі на вміст нітратів – 3.
Всі проби відповідають вимогам.
ДНЗ « Світлячок» с. Світличне:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 2 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 20%;
6. овочі на вміст нітратів – 3.
ДНЗ « Ялинка» с. Богдани:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10, із них 3 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 30%;
6. овочі на вміст нітратів – 3.
ДНЗ « Росинка» с. Дащенки:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 10
6. овочі на вміст нітратів – 3.
Всі проби відповідають вимогам.
ДНЗ « Журавлик» с. Журавка:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 1;
2.хачові продукти на м/б показники -1;
3.термічна обробка готових страв – 1;
4.готові страви на калорійність – 3;
5.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 20, із них 2 не відповідають вимогам (виявлено E. сoli), що становить 10%;
6. овочі на вміст нітратів – 3.
За фізико – хімічними показниками: води артезіанських свердловин – 3 ( c.Остапівка),
річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено.
За мікробіологічними показниками: води артезіанських свердловин – 3 ( c.Остапівка).
річка Удай – 1, відхилень в досліджених пробах не виявлено.
КЛПЗ «Срібнянська ЦРЛ» смт. Срібне:
1.вода питна на м/б та сан-хім показники – 9;
2.готові страви на калорійність – 1;
3.змиви з об’єктів довкілля на патогенну мікрофлору – 120;
4.змиви на якість поточної дезінфекції – 80;
5.передстерилізаційна очистка – 105;
6.стерилізатори – 35;
7.стерильність – 5;
8. повітря – 2;
9.деззасоби – 13;
10.дезрозчини – 21;
11.овочі на ієрсиніози – 2;
12.змиви з об’єктів довкілля на БГКП – 5;
Зав.Варвинським РЛВ A.В.Науменко
|