|
Таблиця 4. Лабораторні дослідження |
№ п/п |
Варвинське РЛВ |
Кількість |
|
Дослідження за мікробіологічними показниками |
|
10. |
Кількість досліджень за мікробіологічними показниками, усього, у т. ч.: |
366 |
10.1. |
питної води (централізоване водопостачання) |
54 |
10.2. |
питної води (нецентралізоване водопостачання) |
|
10.3. |
води поверхневих водойм І категорії (в межах зон санітарної охорони джерел централізованого водопостачання населення) |
|
10.4. |
морської води водойм ІІ категорії, у т.ч. у зонах рекреації та пляжів |
|
10.5. |
річкової води водойм ІІ категорії, у т.ч. у зонах рекреації та пляжі) |
2 |
10.6. |
ґрунту |
1 |
10.6.1. |
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
10.7. |
харчових продуктів |
24 |
10.8. |
інших |
285 |
11. |
З них не відповідають санітарним нормам, усього, у т. ч.: |
14 |
11.1. |
питної води (централізоване водопостачання) |
7 |
11.2. |
питної води (нецентралізоване водопостачання) |
|
11.3. |
води поверхневих водойм І категорії (в межах зон санітарної охорони джерел централізованого водопостачання населення) |
|
11.4. |
морської води водойм ІІ категорії, у т.ч. у зонах рекреації та пляжів |
|
11.5. |
річкової води водойм ІІ категорії, у т.ч. у зонах рекреації та пляжів |
|
11.6. |
ґрунту |
|
11.6.1. |
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
11.7. |
харчових продуктів |
|
11.8. |
інших |
7 |